24 UKERS KONTROLL

I dag har jeg og Eirik vært på 24 ukers kontroll hos jordmor. Jeg synes disse timene alltid er så kjekke for da får vi vite litt om hvordan barnet har det og at alt er som det skal. Vi fikk en del informasjon om hvordan tiden framover kom til å være og litt om hva vi hadde i vente når han kommer. Vi fikk mange gode tips og råd, så nå er det bare til å forberede seg! Ellers snakket vi litt om de forskjellige kursene vi har meldt oss på og hva de innebærer. 

Jordmor kjente litt på magen og tok noen mål, vi fikk høre hjertelyden og vi fikk kjenne noen spark.
Magemålene var fine, hjertelyden var fin og lå på 150 slag per min, fostervannsmengden var bra og han virket veldig aktiv og fornøyd. Hun sa at han hadde det helt supert, så det var veldig godt å få høre! ♡

Det ble også målt blodtrykk, vekt og tatt urinprøve for å se at jeg også hadde det bra. Noe alle prøvene tilsvarte at jeg hadde!

Kjenner at jeg blir så glad når jeg har vært hos jordmor. Får lettet litt på hjerte om ting vi lurer på og selvsagt det å få høre litt hva vi har i vente. Man leser jo mye bøker og blader, men føler at informasjonen vi får fra jordmor egentlig er den beste. 

 

Min graviditet så langt:

♡ Jeg er gravid i uke 25 (24+1)
♡ Jeg er i kalendermåned 6
♡ Jeg er i graviditetsmåned 7
♡ Jeg er i trimester 2 og jeg har 113 dager igjen til termin 
 Nå skal vi ut en tur for å se på seng, stellebord og diverse andre ting vi trenger til den lille kommer ♡

 

Ha en fin fredag og god helg! ❤

2 kommentarer

Victoria Larsen

24.03.2017 kl.13:50

flott mage! Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

Susanne Falch

24.03.2017 kl.19:02

Victoria Larsen: Tusen takk for det :) Ha en fin fredag og god helg :)

Skriv en ny kommentar

hits