JEG SKULLE GIFTE MEG I SOMMER

Som overskriften sier, så skulle jeg gifte meg i sommer.

For akkurat litt over et år siden fridde kjæresten min Eirik til meg. Det var en fantastisk dag! Dagen startet med en kjempegod frokost før vi dro for å stå på skøyter. Vi hadde det kjempekjekt! Ingen av oss hadde stått på skøyter siden vi var små, så heldigvis var det ikke bare jeg som ikke var helt stødig på isen. Timene gikk og vi dro hjemover. 


 

Etter at vi kom hjem, gikk vi for å dusje og stelle oss. Da jeg var på vei ut av soverommet, slo jeg hode i en bildelist og endte opp med et kutt i pannen... Det væsket og dunket noe helt forferdelig. Jeg la meg ned på sofaen og Eirik lurte på om vi skulle dra på legevakten. Jeg ble liggende med en kald klut på hode en stund, før dunkingen hadde gitt seg og jeg kunne sette meg opp igjen. Heldigvis gikk det fint og jeg trengte ikke å dra til legevakten.

Vi fortsatte å pyntet oss og dro til byen for å spise middag. Jeg visste ikke hvor vi skulle gå, så jeg var veldig spent.

 


 

Vi dro på en Egon restaurant, den samme restauranten vi spiste middag på vår første date. Det var kjempe romantisk! Vi spiste 3 retters middag, koste oss med øl og vin og snakket i timesvis. Det var den perfekte date! 

Etter middagen var det blitt veldig sent, så vi gikk igjennom byparken og tok bussen hjem. Da vi kom av bussen på vårt busstopp, så vi nordlys. Det var helt fantastisk. Det er ikke så ofte man kan se det så langt sør, og ihvertfall ikke så sterkt. Eirik tok meg med oppå en hau bak huset, så vi kunne se det bedre uten alle gatelysene. Da vi stod på toppen og så på nordlyset, tok Eirik meg i hendene og begynte å fortelle hvor høyt han elsket meg og at han ville dele livet sitt med meg. Han gikk ned på kne og fridde under nordlyset. Det var det mest romantiske øyeblikket i hele mitt liv! Selvfølgelig sa jeg ja med en gang og var i lykkerus! Ord kan ikke beskrive følelsen av å stå der under nordlyset, mens ditt livs kjærlighet frir til deg! Hele øyeblikket og settingen føltes magisk! ♡

 


 

Vi begynte å planlegge bryllupet ganske så kort tid etter vi ble forlovet. Vi var begge enige at vi ikke hadde lyst til å vente så lenge, så vi begynte med å finne en dato. Vi ønsket å ha et sommerbryllup, så vi bestemte oss for 29.07.2017. Da hadde vi litt over 1 år på å planlegge og ordne alt. 

Vi booket kirken, satte opp gjestelisten, planlagte menyen vi skulle ha, så på diverse blomsteroppsett og dekorasjoner.Det var så mye fint å velge i og vanskelig å bestemme seg.

Planleggingen fikk en brå stopp da vi fant ut at jeg hadde blitt gravid. Vi hadde jo selvsagt prøvd å få barn, så det kom ikke som en svær bombe. Vi hadde bare ikke regnet med å være så heldige å få det til på første forsøk. Lykken ble stor da vi fikk vite at vi venter en liten gutt til sommeren ♡

 

Så bryllupsplanene er satt på vent og vi gleder oss masse til den lille kommer! Så når vi en dag bestemmer oss for å gifte oss, så får vår lille prins dele dagen med oss, og ingenting kunne gjort meg mer lykkeligere ♡

2 kommentarer

elisebr

27.03.2017 kl.17:51

Så fine bilder og gratulerer så mye! :)

Susanne Falch

27.03.2017 kl.23:09

elisebr: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

hits