FYLTE HORN

I gr lagde jeg og Eirik masse fylte horn. Dette er veldig greit lage opp ha masse av i frysen, til dager der man kommer sent hjem eller har drlig tid.

Det er veldig enkelt lage og du kan fylle de med akkurat det du vil. Her er oppskriften og fremgangsmten vi brukte i gr. 

Det blir 16 horn p denne oppskriften, s vi lagde 3 porsjoner og fikk 48 stk.

 

OPPSKRIFT: (16 horn)

10 dl hvetemel

1 pk gjr

4 dl vann 

1 ts salt

2 ss smeltet margarin

Valgfritt fyll (vi brukte plser, kjttdeig, lk, mais og ost)

 

FREMGANGSMTE:

Bland alle ingrediensene i en bolle og sett til heving.

La heve til dobbel strrelse.

Bruk ca halve deigen og kjevl ut til en stor sirkel.

Del s opp i 8 deler og tilsett fyllet. 

Rull sammen og legg p en plate med bakepapir.

Stekes p 225 grader i ca 10 min.

Sett til avkjling og nyt eller fordel i poser og frys.

 

TOMATSAUS:

Bland en pk hakkede tomater med hvitlk og pk hakkede tomater med basilikum og oregano. Bland inn tomatpur og tilsett gjerne krydder. Vi brukte basilikum og oregano.

Kok opp og sett til avkjling.

 

Har du rester av sausen, kan den gjerne fryses og bruke til pizza eller noe annet senere.

 

Steg for steg i bilder:

Disse smakte kjempegodt! Ha gjerne litt salat og hvitlksdressing (eller en annen type dressing) ved siden av.

 

Enjoy ❤








 

8 kommentarer

lisarorvik

03.04.2017 kl.10:57

S smart, tusen takk for tipset. Dette s jo bare s godt ut, m jeg prve en dag :)

Susanne Falch

03.04.2017 kl.11:05

lisarorvik: Er s greit ha et lite lager i frysen! De er kjempegode og superenkle lage, s dette m du prve :)

Nina

03.04.2017 kl.10:57

Nam det er lenge siden jeg har laget. Det m lages igjen en dag snart:). Takk for tips

Susanne Falch

03.04.2017 kl.11:07

Nina: Er ganske lenge siden jeg har laget det selv, s det var p tide! Er s godt fylle opp frysen med disse, de er jo s gode :)

Iselin Rene

03.04.2017 kl.11:17

Dette m jeg prve :)

Susanne Falch

03.04.2017 kl.12:51

Iselin Rene: Det m du gjre :)

elisebr

03.04.2017 kl.11:37

S flinke dere er :) Det er s godt med fylte horn! :) nsker dere en fin dag :)

Susanne Falch

03.04.2017 kl.12:51

elisebr: Ja, det er kjempegodt og s utrolig kjekt ha i frysen :) Takk for det! Vi nsker deg en fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

hits